Lakásfelújítás trend 2013.

 

2012. december 13. Portland, Oregon – a Neil Kelly cég, amely a lakásfelújítás magasiskoláját képviseli az Egyesült Államokban és több mint 30 ezer otthont újított fel, kihirdette, hogy lakásfelújítás terén mi az a trend, amely 2013-ban érvényesülni fog.

 

A Neil Kelly csapata 20 lakásfelújítás területén nagy gyakorlattal rendelkező profi dizájnerrel összeült, és megosztották egymással tapasztalataikat az anyagbeszállítókkal való együttműködés terén és a következő 10 lakásfelújítás trendet határozták meg 2013-ra.

 

Amellett, hogy minden lakástulajdonosnak megvannak a specifikus elképzelései a lakásfelújítás stílusáról, az átlagos trend az egyszerűbb élet és fenntarthatóság felé mutat. Ehhez társulnak a színesebb foltok, minták, amelyek azonban nem veszik át az uralmat az egyszerűség felett. A lakásfelújítás ezen trendje azt a célt szolgálja, hogy biztonságosabb, egészségesebb, és könnyebben fenntartható otthonaink legyenek.

 

Lakásfelújítás trend 1 – konyhabútorok

A tiszta, egyszerű, modern a legnépszerűbb a lakástulajdonosok körében, akik takarékosan bánnak a pénzzel, és nem szeretik a túlzsúfoltságot, a zűrzavart, ami komplikálná az életüket.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 2 – konyhapult

A gránit királysága már a múlté, bár még mindig sokan görcsösen ragaszkodnak hozzá, sokkal inkább tért hódított a kvarc kompozit, amely szinte semmi ápolásra nem szorul és teljesen “golyóálló”.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 3 – fapadló

A beépítésre kész fapadló sokkal keresettebb, mint a régi standard, amikor beépítés után, a lakásban lett a fapadló felcsiszolva, lelakkozva. A beépítésre kész fapadlóval időt és fáradságot lehet megtakarítani. Ezek kompatibilisek a padlófűtéssel is.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 4 – üvegcsempe

Az eddig megszokott csempe megy ki a divatból. Helyét az üveg/kő/csempe mozaik kompozit foglalja el, amely struktúrája sokkal érdekesebb és jól harmonizál a kvarc munkafelülettel. Az egyik oldalán lefestett üvegcsempe kiválóan illik a modern konyhába és patyolat tiszta hatást kölcsönöz.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 5 – stílusosan egyszerű mosogatókagyló

Viszlát dupla mosogatókagyló, hello szimpla mosogatókagyló. Mélysége miatt bármilyen méretű edény kényelmesen elmosható benne. Az acél még mindig népszerű, de a kvarc kompozit könnyebben tisztítható.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 6 – színpaletta

A fekete helyét átveszi a szén színe. A selyemszínek dominálnak, mint a csokoládé, szürke, és egy kis zöld.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 7 – fürdőszobapult

A luxussal egyenlő Calacatta márvány csodálatosan beleillik a tradicionális vagy modern fürdőszobába is.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 8 – anyagok és csillogás

Klasszikus anyagok keverednek vidám színfoltokkal és csillogó felületekkel.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 9 – multigenerációs élet

Az idősebb generáció minél tovább szeretne megszokott otthonában, kényelmesen élni és a fiatalok egyre később hagyják el a szülői házat. Több generációt kell egyszerre kiszolgálni.

Lakásfelújítás

 

Lakásfelújítás trend 10 – egészséges otthon, egészséges élet

2013. legfontosabb lakásfelújítás trendje a megszabadulás a mérgező anyagoktól, a környezetbarát megoldások és az energiatakarékosság.

Lakásfelújítás